Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky závodu z pátku 13. února 2015

18. 2. 2015

Výsledky autodráhového závodů V Podůlší konaného v pátek 13. února 2015

V pátek 13. února proběhl další nepravidelný závod amatérských autodráhových pilotů a pilotek na čtyřdráze v nekuřáckém sále Hospůdky Na Jívě v Podůlší. Nepotvrdily se obavy některých účastníků a jívovského pana hostinského o bezpečnost jezdců vzhledem k rizikovému pátku 13. Nikdo se (během závodu) nezranil a tedy se můžeme těšit na účast těchto účastníků i v dalších kláních.

I přesto, že pátek spadal do termínu jarních prázdnin, kdy mohla být část potenciálních (zvláště dětských) závodníků na zimních pobytech, se v kategorii dětí sešlo 12 závodníků. Pořadí na stupních vítězů:

1. Vojta Živora, 2. Lukáš Žďárský, 3. Tomáš Tupáček, kterému se tímto vyplatil právě předčasný návrat z jarních prázdnin. Čtvrtým finalistou byl Josef Kvapil.

Do kategorie dospělých pilotů se v pátek 13. odvážilo přihlásit tentokrát méně závodníků než v kategorii dětské, tedy osm, zato těch skalních a s perfektně připravenými promazanými či krásnými novými stroji. Ve finále kategorie Plecháče se na stupně vítězů dostali následující jezdci:

1. Tomáš Vlach, 2. Zdeněk Hakl, 3. Ondra Hrubeš (souboj o 2. a 3. místo byl bodově vyrovnaný, musely rozhodnout pomocné časové údaje). Čtvrtým závodníkem ve finále byl Pavel Konopáč.

Stupně vítězů v kategorii Formule: 1. Zdeněk Hakl, 2. Tomáš Vlach, 3. Ondra Hrubeš. Finále se na čtvrtém místě zúčastnil Roman Hrubeš.

Děkujeme tímto za poskytnutí prostoru a atraktivních cen pro vítězné závodníky Hospůdce na Jívě a zveme čtenáře na další závody. Ty proběhnou opět v nepravidelném termínu, který bude včas ohlášen na stránkách deníku, na webu www.autodraha.estranky.cz a v Hospůdce na Jívě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář