Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky závodu Na Jívě 4.10.2013

5. 10. 2013

 Výsledky říjnového autodráhového závodu "Na Jívě"

 
V pátek 4. října hostila podůlšská Hospůdka na Jívě první poprázdninové autodráhové závody. Slunečné podzimní odpoledne lákající strávit čas venku se podepsalo na nižší než obvyklé účasti - v kategorii dětí tentokrát soutěžilo 7 pilotů, v kategorii dospělých se sešlo závodníků 12.
 
Soutěžilo se však s nemenší urputností a bitvy o medailové pozice a o ceny věnované Hospůdkou na Jívě byly velmi vyrovnané - o konečném pořadí v několika případech rozhodovaly nejtěsnější rozdíly.
 
Kategorie dětí se zúčastnili Filip Schoř, Tomáš Tupáček, Lucie Tupáčková, Vojta Šolc, Lukáš Žďárský, Adéla Žďárská, Adéla Klozová.
Zvítězil Lukáš Žďárský, na druhém místě skončil Vojta Šolc, třetí místo získala Adéla Žďárská.
 
V kategorii dospělých, kde se rozlišují závody "plecháčů" a "formulí", zvítězil v kategorii "plecháče" Petr Kvapil, na druhém místě skončil Roman Hrubeš, na třetím místě Lukáš Sisák.
V kategorii "formule" získal vavříny "pro změnu" Petr Kvapil, druhé místo Roman Hrubeš, třetí místo Ondra Hrubeš.
 
Je vidět, že systematická práce věnovaná tuningu a výběru autíček se některým pilotům začíná vyplácet. Termín dalšího závodu bude směrován cca na druhou polovinu listopadu, což poskytuje všem jejich soupeřům dost času na vlastní vývoj a ladění, které si mohou po dohodě s organizátorem závodu vyzkoušet při tréninkových jízdách na závodní autodráze - kontakty, fotografie a informace jsou všem na těchto stránkách.
 
 

Náhledy fotografií ze složky Závody Na Jívě 4.10.2013

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář